Jelenlegi hely

Séta közben meghackelnek

Nyomtatóbarát változatPDF version

Az egyik legnevesebb hazai biztonsági találkozón ebben az évben is érdekfeszítő előadásokra ülhetnek be az érdeklődők.
Ezúttal is számos újonnan felfedezett biztonsági rés bemutatásával jelentkezik az idei Ethical Hacking konferencia. A május 9-én megrendezendő eseményen lesz többek közt célzott támadás iOS eszközök ellen, megvizsgálják a felhőalapú antivírus szolgáltatások biztonságosságát, illetve egy képzelt, de valóság inspirálta számítógépes incidens meglepő kivizsgálására is sor kerül.

A NetAcademia Oktatóközpont új helyszínen, de immár hatodik alkalommal rendezi meg az Ethical Hacking konferenciát: „Tavaly 400 fővel a helyszín befogadóképességét feszegettük, ezért idén új helyen, a Lurdy Ház mozijában alakítjuk ki az esemény helyszínét, mely 500 résztvevő befogadására képes” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője. A szakember hozzátette, hogy a helyszínen kívül minden más változatlan marad, vagyis idén is izgalmas törésekkel, élő hackelésekkel, újonnan felfedezett biztonsági rések demonstrálásával jelentkeznek, és felvonultatják előadóként a szakma legjobbjait.

A teljes cikk itt olvasható.
Forrás:itcafe.hu

\"\"

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! -Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc fetételeinek megfelelően felhasználható.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.webidomar.hu.