Jelenlegi hely

videó

Új prezentációk, új videók!

Kedves oktatók!

A július 4-én tartott konzorciumi kerekasztal megbeszélésen ígéretet tettem arra, hogy az egyedi alkalmakra készített ( pl.: továbbképzés, sulinap ) prezentációkat megosztom veletek is.
Jelenleg, a következő preziket tudjátok letölteni:

\"\"

Sheeplive.eu videók

\"\"

A sheeplive projekt (szlovák eredetije: OVCE.sk) az eSlovensko civil szervezet kezdeményezéséből valósult meg, mint a Zodpovedne.sk, Pomoc.sk és Stopline.sk projektek része. A projekt további partnerei Szlovák Köztársaság Belügyminisztériuma ás az Unicef Szlovákiai Bizottsága. A projekt főcélja egy animációs gyermekfilmsorozat, valamint egy nemzetközi internet-portál. A projekt a gyermekek és ifjúság biztonságára fokuszál , kihansúlyozva az internetből, mobiltelefonból és az új technológiákból eredő kockázatokat.

BROAD project videók

\"\"

A filmek az Eötvös Károly Intézet megbízásából készültek 2010-ben.
A sorozat filmjei arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy napjaink „kukkoló társadalmában milyen könnyen és észrevétlenül csúszhat ki kezünkből magánéletünk irányítása.
Megtekíntés itt.

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! -Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc fetételeinek megfelelően felhasználható.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.webidomar.hu.