Jelenlegi hely

google

Örökké kísértenek az online elkövetett hibáid

Ezt mondja legalábbis a Google elnöke, Erich Schmidt, aki a Telegraph Hay Festivalon beszélt.

\"\"

A Google már felkészült a halálunkra

A Google egy csütörtökön bejelentett új fejlesztése lehetővé teszi, hogy halálunk után töröltessük magunkat a szolgáltatásról. Természetesen nem arról van szó, hogy a keresőóriás túlvilági ügyfélszolgálatot épített volna ki (hiszen nyilvánvalóan ez még evilágon is alig sikerül neki), hanem egy automatikus törlési mechanizmusról, amely akkor lép életbe, ha egy előre meghatározott ideig semmilyen aktivitást sem észlel a cég az általunk létrehozott fiókokon.

\"\"

A nagy Google Play Store tisztogatás

A Google február hónapban igen magas számú alkalmazást, közel 60.000-et törölt a Google Play Store-ból, tette közzé a TechCrunch. Google hivatalosan nem erősítette meg az értesülést, az oldal egy olyan alkalmazásfejlesztő vállalatra hivatkozik forrásként, akinek rálátása van az ilyen változásokra.

\"\"

Az Android egy piacot kifosztó trójai ló?

Újabb meglehetősen humoros esemény bontakozott ki az Európai Bizottság berkein belül, ugyanis a többek közt Microsoftot, Nokiát és Oracle-t tömörítő Fairsearch Europe névre hallgató csoport formális panaszt nyújtott be a Google mobilos operációs rendszerének piacbomlasztó hatása miatt.

\"\"

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! -Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc fetételeinek megfelelően felhasználható.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.webidomar.hu.